Δωρα για Ιερείς & Εκκλησίές

week offer 5 e-amfia

Πριν από μια επίσκεψη σε μια εκκλησία, ένα Μοναστήρι, τον Αγιον Ορος πολλοί αναζητούν να προσφέρουν ένα δώρο μετά τις επισκέψεως τους, το οποίο όμως ταυτόχρονα επιθυμούν να εξυπηρετεί πραγματικές καθημερινές ανάγκες του Ιερέα, του μοναχού, της μοναχής, του μοναστηριού  και σαφώς της εκκλησίας.

Ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες των πελατών μας να φτιάξουμε ειδικό τμήμα «Δώρων για Ιερείς & Εκκλησίες» μετά από πολλές παραινέσεις πελατών μας που δεν ήξεραν τι ενδεχομένως θα μπορούσαν να προσφέρουν ως δώρο στους αγαπημένους Ιερείς, μοναχούς και τις Εκκλησίες των ενοριών τους.

Επίσης προσθέσαμε ένα ακόμα τμήμα όσον αφορά τις προτάσεις μας με την ονομασία «Δημιουργίες Χιτών» όπου απεικονίζεται το τελικό αποτέλεσμα της δουλειάς μας στο φυσικό της χώρο που είναι οι υπέροχοι ναοί μας ανά την Ελλάδα και τον κόσμο.

Μπορείτε επίσης κάποιες από τις προτάσεις να τις δείτε οπτικοποιημένες στο κανάλι μας στο YouTube

Με χαρά σας παρουσιάζουμε τις προτάσεις μας οι οποίες συνεχώς εμπλουτίζονται ενώ ταυτόχρονα αποτελούν τον οδηγό για περαιτέρω αγορές. Περισσότερα μπορείτε φυσικά να βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα (e-shop) http://www.e-amfia.gr εδώ

Advertisement

2 σκέψεις σχετικά με το “Δωρα για Ιερείς & Εκκλησίές

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.