Διαστασιολόγιο-Οδηγός Μετρήσεων Ιερατικών Αμφίων

Καλό μήνα,

Καθώς πλησιάζουμε στα Χριστούγεννα μετά από αίτημα πολλών πελατών μας, συμπυκνώνουμε σε ένα άρθρο όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να λάβετε σωστά και με απόλυτο εξειδικευμένο τρόπο τις μετρήσεις σας για να παραγγείλετε οποιοδήποτε Ιερατικό άμφιο επιθυμείτε χωρίς να υπάρχει ο «φόβος» των λανθασμένων μετρήσεων.

Για να παραγγείλτε ζωστικά-αντερί, ράσα και οποιοδήποτε ιερατικό ένδυμα επαρκεί το βασικό Διαστασιολόγιο των μετρήσεων που ζητούμε στις περιγραφές και συμπυκνώνεται στο παρακάτω video το οποίο μπορείτε να το κατεβάσετε και στον υπολογιστή σας ως pdf αρχείο εδώ.

Γενικό Διαστασιολόγιο που ισχύει για όλα τα Ιερατικά Αμφια.

Εξειδικευμένο-Προαιρετικό Διαστασιολόγιο για τις Αρχιερατικές-Ιερατικές-Διακονικές στολές

Παράλληλα για τις Αρχιερατικές-Ιερατικές στολές-Διακονικές στολές, για να έχουμε ακόμη περισσότερη ακρίβεια στο τελικό αποτέλεσμα υπάρχουν και οι εξειδικευμένες-προαιρετικές μετρήσεις όπως σας τις παραθέτουμε αναλυτικά στο παρακάτω αρχείο το οποίο επίσης μπορείτε να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας ως pdf αρχείο εδώ.

Επίσης παραθέτουμε τα χαρακτηριστικά της κάθε ποιότητας αναλυτικά (αν και αναγράφονται αναλυτικά στις περιγραφές των προϊόντων μας). Μπορείτε να τις δείτε αναλυτικά εδώ

Advertisement